Imagebooks Factory O'Baby by Pauline - Oppas en Crecheboek

18,50
In het Oppas en crecheboek van Pauline kun je alle leuke en nuttige informatie over je kind uitwisselen met de crèche en of oppas van je kindje. Met dit invulboek kan degene die voor je kindje zorgt alle belangrijke, bijzondere, grappige of misschien juis Lees meer
  • Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (m.u.v bedrukte artikelen)
  • Vanaf € 50 gratis verzending
  • Maak je eigen verlanglijst
  • Veilig betalen

Specificaties

Merk:
Imagebooks Factory
Pagina's:
192 pagina's
Afmetingen:
26.4 × 18.2 × 2.6 cm

Informatie

In het Oppas en crecheboek van Pauline kun je alle leuke en nuttige informatie over je kind uitwisselen met de crèche en of oppas van je kindje. Met dit invulboek kan degene die voor je kindje zorgt alle belangrijke, bijzondere, grappige of misschien juist moeilijke momenten opschrijven. Per dag kan de oppas invullen hoe je kindje heeft gegeten en gedronken, hoe hij of zij heeft geslapen en wat jouw kleine allemaal heeft ondernomen die dag. Daarnaast kun jij vanuit thuis ook wat opschrijven voor het kinderdagverblijf, de crèche of de oppas.

Voorin het oppasboek kun je invullen van wie het boek is en ook kun je hier alle belangrijke gegevens kwijt, zoals de doktersgegevens, allergieën en bijzonderheden. Ook zet je hier jouw gegevens en die van je partner neer zodat ze je altijd kunnen bereiken. Naast dat zowel het thuisfront als de crèche informatie kan opschrijven, is er ook nog eens ruimte voor foto’s knutselwerkjes, leuke anekdotes en bijzondere ervaringen. Met 167 dagoverzichten gaat het boek een jaar lang mee. Vanaf nu krijg je alles mee van je baby of kindje en maak je ook nog eens een mooie herinnering voor later!

Geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »