Imagebooks Factory O'Baby by Pauline - Kraambezoekboek

18,50
In dit kraambezoek-boek by Pauline kunnen al jullie geliefde familieleden, vrienden & collega's een verhaaltje en of wens opschrijven voor jou en je pasgeboren baby.  De eerste bladzijdes zijn voor de ouders om hun mooiste momenten in op te schrijven, Lees meer
  • Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (m.u.v bedrukte artikelen)
  • Vanaf € 50 gratis verzending
  • Maak je eigen verlanglijst
  • Veilig betalen

Specificaties

Merk:
Imagebooks Factory
Pagina's:
96 pagina's
Afmetingen:
26.4 × 18.2 × 2.6 cm

Informatie

In dit kraambezoek-boek by Pauline kunnen al jullie geliefde familieleden, vrienden & collega's een verhaaltje en of wens opschrijven voor jou en je pasgeboren baby. 

De eerste bladzijdes zijn voor de ouders om hun mooiste momenten in op te schrijven, over bijvoorbeeld de zwangerschap, de geboorte en de eerste fles. Ook is er ruimte voor de eerste babyfoto en geboortekaartje. 

De overige pagina's is voor de mensen die op kraambezoek komen, zij beschrijven hun mooiste momenten over jullie en de kleintje en is er ruimte voor foto's. Zo koester jij de eerste momenten met je kleintje en met al jullie geliefde familieleden, vrienden & collega's. De boek staat verder vol met tips, weetjes en mooie illustraties, zo wordt elk moment extra leuk om vast te leggen. 

Pauline Oud met een gloednieuwe lijn invulboeken. die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust. zonder de onmiskenbare charme van Pauline geweld aan te doen. De luxe afwerking van de boeken sluit aan bij de nieuwe stijl. met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »