Ted & Fred Houten dieren wandhaak Olifant Otis

21,95
De houten wandhaken van Ted & Fred zijn speels, geven de baby- of kinderkamer sfeer maar zijn ook handig. Gebruik de wandhaken om onder andere kleding, handdoekjes, badcapes of jasjes aan te hangen. Of hang ze gewoon op voor die sier, ook dan staan ze sup Lees meer
  • Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (m.u.v bedrukte artikelen)
  • Vanaf € 50 gratis verzending
  • Maak je eigen verlanglijst
  • Veilig betalen

Specificaties

Merk:
Ted & Fred
Afmeting:
Tussen de 10/15 cm breed & 10/20 cm hoog
Materiaal:
Berken- en beukenhout

Informatie

De houten wandhaken van Ted & Fred zijn speels, geven de baby- of kinderkamer sfeer maar zijn ook handig. Gebruik de wandhaken om onder andere kleding, handdoekjes, badcapes of jasjes aan te hangen. Of hang ze gewoon op voor die sier, ook dan staan ze super gaaf in een baby- of kinderkamer. Een ander leuk idee is om er een kapstok van te maken. Combineer een aantal houten dieren wandhaken in de gang en je hebt een echte dieren kapstok voor de jasjes van je kinderen. De houten dieren wandhaken van Ted & Fred zijn echte eye catchers in de baby- of kinderkamer. 

De wandhaken worden met liefde gemaakt van hout met een FSC Keurmerk. Dit betekent dat er enkel hout gebruikt wordt met dit kenmerk. Voor elke boom die er wordt gekapt komt er minimaal 1 terug. Het is ecologisch en maatschappelijk verantwoord en zo helpen we mee aan een duurzame wereld. 

Afmetingen:

Alle wandhaken verschillen iets van elkaar qua afmetingen maar zijn gemiddeld tussen de 10cm en 15cm breed en tussen de 10cm en 20cm hoog. Alle wandhaken zijn wel zo gemaakt dat ze allemaal gecombineerd kunnen worden.

Veiligheidsvoorschriften Ted & Fred:

De wandhaken van Ted & Fred zijn gemaakt van berkenhout. Deze haken zijn niet voor oraal gebruik en dienen alleen gebruikt te worden als wandhaak. Let op: bij installatie van de wandhaken gebruik je schroefjes en plugjes (NIET meegeleverd). Deze niet binnen handbereik van kinderen houden. De schroeven en plugjes zijn niet om mee te spelen en dienen uitsluitend gebruikt te worden door volwassenen.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van onze veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften. Als u onze veiligheidsvoorschriften niet hanteert kan Ted & Fred op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel of andere zaken. Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn is een gedrukt exemplaar bijgesloten, geef je het artikel cadeau aan iemand lever dan altijd de voorschriften mee zodat ook de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »