Bonikka

De poppen collectie van Bonnika wordt op ethische wijze gemaakt in Sri Lanka. Bonnika wil bijdragen aan het welzijn van groot en klein en daarom produceren zij volledig lokaal en op een verantwoorde wijze. Ze werken met zowel natuurlijke als gerecyclede materialen en het rubber komt van plaatselijke rubberboomplantages. Alle poppen zijn veilig voor baby's en kinderen en voldoen aan alle kwaliteitsnormen.

Wat deze stoffen poppen nog mooier maakt! Bonnika steunt het Viharamahadevi Centre for Child Development Centre, een weeshuis in Sri Lanka. Koop je een Bonnika pop, dan gaat een deel van de opbrengst naar de educatie en opvoeding van de meisjes in het weeshuis.

Bonikka Babypop - Kaia

Met haar heldere blauwe ogen, haar schattige blauwe jurk met eenhoorn stiksel en donkerroze strik is Kaia onweerstaanbaar om te knuffelen. Ze is maar liefst 42 cm lang en haar armen en benen zijn slungelig en ideaal om aan vastgehouden te worden. 

Aanv

€29,95
Beschikbaar
Bonikka Babypop - Kelsey

Hallo, ik ben Kelsey, wil jij mijn vriendje of vriendinnetje zijn?

Chi-Chi pop Kelsey (Bonnika) is een dromer. Een bloemenjurkje en roze strikjes in haar haren zijn haar favoriete look. Te leuk toch?

Geef je Kelsey cadeau..... dan geef je een vriend

€34,95
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »