Boobo Toys Activiteitenkubus Mini - Unisex

37,00
De Activiteitenkubus Mini - Unisex van het merk Boobo Toys is een ontwikkelingsspeelgoed gemaakt voor kleine avonturieren. Door het gebruik van zachte pasteltinten is de kubus echter ook een ware blikvanger in de kinderkamer van jullie kleintje! • ONTW Lees meer
  • Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (m.u.v bedrukte artikelen)
  • Vanaf € 50 gratis verzending
  • Maak je eigen verlanglijst
  • Veilig betalen

Specificaties

Merk:
Boobo Toys
Leeftijd:
1-3 jaar
Afmeting:
10 x 10 x 10cm
Materiaal:
Metaal - Multiplex (FSC gecertificeerd)
Levertijd:
3-6

Informatie

De Activiteitenkubus Mini - Unisex van het merk Boobo Toys is een ontwikkelingsspeelgoed gemaakt voor kleine avonturieren. Door het gebruik van zachte pasteltinten is de kubus echter ook een ware blikvanger in de kinderkamer van jullie kleintje!

ONTWIKKELING - Deze activiteitenkubus helpt bij het ontwikkelen van de belangrijkste vaardigheden bij kinderen, te weten de fijne motoriek die het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen, de aandacht, het geheugen en de waarneming beïnvloed. Daarnaast leert jullie kleintje om onderscheid te maken tussen kleuren, vormen en dieren. Tevens ontwikkelt jullie kindje visueel-motorische coördinatie, verbeeldingskracht en doorzettingsvermogen.

DESIGN - Aan ieder detail is gedacht! Elke kant van de activiteitenkubus vertegenwoordigt een ander leefgebied van dieren, te weten het huis, de boerderij, het bos, de zee en de lucht, en introduceert de dieren die erin leven. 

KWALITEIT - De producten van Boobo Toys worden met de hand gemaakt binnen de Europese Unie (Letland) en staan garant voor de hoogste kwaliteit en naleving van alle EU-normen. Het product is klaar voor gebruik er is dus geen ingewikkelde montage vereist. Snel uitpakken en spelen maar!

GEBRUIK - 6 in 1 - De activiteitenkubus staat garant voor uren speelplezier en is het favoriete speelgoed van jullie kleintje voor onderweg! De kubus combineert 6 activiteiten in 1, te weten vorm- en kleursortering, deuren met sloten, dieren op rails, tandwielen en een doolhof.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »