Boobo Toys Activiteitenkubus Medium - Blauw

121,00
De Activiteitenkubus Medium - Blauw van het merk Boobo Toys is een ontwikkelingsspeelgoed gemaakt voor kleine mannen. Door het gebruik van zachte blauwtinten is de kubus echter ook een ware blikvanger in de kinderkamer van jullie kleintje! • ONTWIKKELI Lees meer
  • Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (m.u.v bedrukte artikelen)
  • Vanaf € 50 gratis verzending
  • Maak je eigen verlanglijst
  • Veilig betalen

Specificaties

Merk:
Boobo Toys
Leeftijd:
1-3 jaar
Afmeting:
25 x 25 x 25cm
Materiaal:
Metaal - Multiplex (FSC gecertificeerd)
Levertijd:
3-6

Informatie

De Activiteitenkubus Medium - Blauw van het merk Boobo Toys is een ontwikkelingsspeelgoed gemaakt voor kleine mannen. Door het gebruik van zachte blauwtinten is de kubus echter ook een ware blikvanger in de kinderkamer van jullie kleintje!

ONTWIKKELING - Deze activiteitenkubus helpt bij het ontwikkelen van de belangrijkste vaardigheden bij kinderen, te weten de fijne motoriek die het zenuwstelsel, het gezichtsvermogen, de aandacht, het geheugen en de waarneming beïnvloed. Daarnaast leert jullie kleintje om onderscheid te maken tussen kleuren, vormen en dieren. Tevens ontwikkelt jullie kindje visueel-motorische coördinatie, verbeeldingskracht en doorzettingsvermogen.

DESIGN - Aan ieder detail is gedacht! Elke kant van de activiteitenkubus vertegenwoordigt een ander leefgebied van dieren, te weten het huis, de boerderij, het bos, de zee en de lucht, en introduceert de dieren die erin leven. 

KWALITEIT - De producten van Boobo Toys worden met de hand gemaakt binnen de Europese Unie (Letland) en staan garant voor de hoogste kwaliteit en naleving van alle EU-normen. Het product is klaar voor gebruik er is dus geen ingewikkelde montage vereist. Snel uitpakken en spelen maar!

GEBRUIK - 20 in 1 - De activiteitenkubus staat garant voor uren speelplezier! De kubus combineert 20 activiteiten in 1, te weten vorm- en kleursortering, lichtschakelaars, deuren met sloten, laden met daarin een bal en munten, dieren op rails, magnetische dieren, tandwielen, houten sleutels, rollenspel en 5 dierenverblijven met 17 verschillende dieren.

Waarschuwing! Laat uw kinderen niet alleen achter tijdens het spelen met de bal (aan de zeezijde van de kubus).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »